:: ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΩΝ
E-Mail: 
  
Κωδικός: 
  
 
:: ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
www. .
:: ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ DOMAIN

Μέσα από ένα εύχρηστο περιβάλλον μπορείτε να κατοχυρώσετε άμεσα και με ασφάλεια το όνομα χώρου το οποίο σας ενδιαφέρει.

Η AlterNet είναι εγκεκριμένος Καταχωρητής από την Ε.Ε.Τ.Τ.

Για να μπορέσετε να κατοχυρώσετε ή να ανανεώσετε ένα όνομα χώρου (domain name), πρέπει να είστε εγγεγραμμένος χρήστης. Η εγγραφή είναι δωρεάν και δεν προϋποθέτει κάποια αγορά. Αν επιθυμείτε να εγγραφείτε παρακαλούμε συμπληρώστε την φόρμα νέου μέλους.
:: ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Κατανοώντας τις διαφορετικές ανάγκες που μπορεί να έχει ο οικιακός χρήστης, μια εμπορική εταιρεία ή άτομα τα οποία αναπτύσσουν εφαρμογές στο διαδίκτυο προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε πακέτα και εργαλεία τα οποία ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις δυνατότητες της κάθε ομάδας.
:: ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Αντιμετωπίζοντας κάθε επιχείρηση ξεχωριστά, είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε πληθώρα δυναμικών λύσεων που να αποκρίνονται στις δικές σας πάντα απαιτήσεις.

Μπορούμε επίσης να ανταπεξέλθουμε σε οποιαδήποτε επιπλέον δική σας απαίτηση σχετικά με τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη της ηλεκτρονικής σας παρουσίας.
:: ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ

Η χρήση προσωπικών λογαριασμών αλληλογραφίας στο δικό σας όνομα χώρου είναι φορητοί και κυρίως μόνιμοι. Δημιουργήστε θυρίδες αλληλογραφίας έχοντας πρόσβαση από οπουδήποτε μέσω ιστοσελίδων (webmail) ή πρωτοκόλλου POP. Η αλληλογραφία σας διατηρείτε ακόμα και αν αλλάξετε παροχέα πρόσβασης στο Διαδίκτυο (ISP).
.: σχεδιασμός ιστοσελίδων ANDY WEB  
Version: 2.3 build 111101